Over ons

Maak kennis met FenterDaniels

FenterDaniels bemiddelt binnen verschillende disciplines. Wij zijn actief in recruitment en interim management. Bij FenterDaniels werken consultants met uitgebreide ervaring in recruitment of interim management. We weten dus waar we over praten. En dat helpt bij het succesvol invullen van vacatures, of bij het uitvoeren van een interim opdracht. Zoek op onze vacaturepagina naar passende vacatures binnen jouw specialisme.

Een inspirerende legende

Benieuwd waar onze naam -FenterDaniels- vandaan komt? Klik hier voor de legende en we nemen je mee naar de Gouden Eeuw en lees hoe wij geïnspireerd raakten door dit voorbeeld van doorzettingsvermogen, samenwerking en speurwerk.

Hoe we werken

Professionaliteit en kwaliteit

Wij geloven dat professionaliteit en kwaliteit belangrijke stappen zijn richting succes, ook bij recruitment. Onze recruitment consultants zijn daarom zeer deskundig, professioneel en streven er altijd naar om de meest getalenteerde kandidaten te vinden voor onze cliënten. 

Efficiƫnt

De hedendaagse markt wordt gekarakteriseerd door instabiliteit en snelle verandering. De vraag kan veranderen van dag tot dag. Succesvolle organisaties moeten tijdig op deze veranderingen kunnen reageren. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opvullen van werknemers die wegvallen. Onze recruiters kunnen u daarmee helpen. Onze recruiters hebben jaren ervaring met short-notice recruitment, zonder hierbij concessies te doen op kwaliteit of professionaliteit. 

Internationaal

Hoewel wij opereren vanuit Amsterdam, Nederland, hebben wij een uitgebreid netwerk gecreëerd waarbij we zowel nationale als internationale klanten van dienst mee kunnen zijn. Als uw kandidaat niet direct beschikbaar is op de Nederlandse markt, waarom dan niet doorzoeken in het buitenland? Wij zoeken regelmatig naar getalenteerde kandidaten en andere Europese en Aziatische landen.