Werving & selectie

Fenter Daniels vindt de juiste kandidaat. Wij verbinden getalenteerde professionals in de disciplines Engineering en Finance aan uw organisatie. Hoe hoog uw eisen of kort uw time-frame ook is, onze in-house team van recruiters is altijd in staat om de perfecte kandidaat voor uw organisatie te vinden. Met een diversiteit aan verschillende achtergronden, gecombineerd met een hoge mate van professionaliteit, zijn wij altijd in staat om snel en efficiënt te opereren binnen verschillende disciplines.

Tijdelijke versterking

Organisaties zijn dynamisch en veranderingen zijn eerder regel dan uitzondering, de inzet van professionals kent daardoor een hoge mate van dynamiek. Steeds vaker is er vraag naar flexibele inzet van specialisten en managers. Indien u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor het vullen van posities is Fenter Daniels de geschikte keuze. Wij begrijpen dat er direct moet worden geschakeld en het veeleisende karakter wat behoort bij deze profielen. Om zo efficiënt als mogelijk te werken onderhouden wij een eigen netwerk. Onze talenten pool groeit daarom constant en is altijd beschikbaar om in uw behoeften te voorzien.

Recruitment diensten

De kracht van menselijk kapitaal

In het proces houden we altijd zicht op de wensen en behoeftes van onze relaties. Kandidaat en klant. Juist het afstemmen van de competenties en ambities is de essentie van succes. Wij proberen de schakel te zijn die ambities bij elkaar brengt. Grote ambities, kleine ambities, maar bovenal reële ambities. Want ambities zonder de bijbehorende competenties, maakt een bemiddeling zelfs voor ons onmogelijk.

 

 

Noem het ons geheim, misschien wel onze ambitie. Connecting ambition!